comming soon ....Serei no Moribito , Yoshinaga-san Chi no Gargoyle

Anime Search

If you want to participate to our Blog send us e-mail :
ANIMENUKEGR@GMAIL.COM

If there is problem with any video report to ANIMENUKEGR@GMAIL.COM or to our FORUM

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Tengen Toppa Gurren Lagann

25 επεισοδιάκια ..
To Gurren Lagann είναι anime παραγωγής 2007 . Είναι ένα απο τα πιο διαδεδομένα anime και όχι άδικα θα λέγαμε . Πάρα πολύ ωραία ιστορία και στιλάτο σχέδιο (θυμίζει λίγο το soul eater) αλλά σε ποιό απλές γραμές και χωρίς τόσο έντονα κομικά σκίτσα .
Η ιστορία του Gurren Lagann εκτηλίσεται σε ένα φανταστικό χρόνο όπου όλοι "σχεδόν" οι άνθρωποι ζουν κάτω από την γη και ζουν σε ξεκομμένος μεταξύ τους πολιτισμούς . Το χωριό Giha είναι ένα χωριό που από τους συνεχόμενους σεισμούς παθαίνει ζημιές έτσι οι κάτοικοι του προσπαθούν συνέχεια να επεκτείνουμε το χωριό τους όλο και πιο βαθιά στην γη . Αυτήν την δύσκολη δουλειά την αναλαμβάνουν κάποια μέλη της κοινωνίας οι Diggers . Ένας από τους Diggers του χωριού είναι και ο ορφανός Simon ο οποίος είναι γνωστός ως ένας από τους καλύτερους . Ο Simon έχει πολύ στενή φιλική σχέση με τον Kamina έναν άλλοα χαρακτήρα του χωριού ο οποίος διαρκώς θέλει να δεί πως είναι η επιφάνεια της γής . Κάποια στιγμή ο Simon ...


... σκάβοντας βρίσκει ένα κλειδί και ένα μικρο ρομποτάκι . Εκείνη την στιγμή ξεκινά και εξελίσσεται η ιστορία . Για να μην σας κάνω spoiler η συνέχεια στις οθόνες σας .
Πάρα πολύ ωραίο anime . Οι λέξεις GIGA DRILL θα τρυπώσουν στα αυτιά σας και θα σπείρουν την ηδωνή σε εσάς . Δεν είναι μόνο ένα anime είναι ένα GIGA anime . Πολύ γέλιο , πολύ καλό σχέδιο , ψηλό-φιλοσοφικό περιεχόμενο χωρίς όμως να θυμίζει Πρέκα . ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ..

PAPAPOUPA

TRAILER :
στην σιχαμερή για anime αγγλική γλώσσα


DOWNLOAD : ΣΕ HD ΠΆΝΤΑ http://www.torrentz.com/67d29d6df0a8f4b9257101843c07db8e9f218dd8

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : http://en.wikipedia.org/wiki/Gurren_Lagann


STREAMMMMMMMMMMMM

EPISODE 01


EPISODE 02


EPISODE 03


EPISODE 04


EPISODE 05


EPISODE 06


EPISODE 07


EPISODE 08


EPISODE 09

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή